En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av caisisen - 25 maj 2011 21:31

Ny axel (jupp, kaputt IGEN) och nya knän hade varit bra just nu. Har förträngt det onda så länge att jag troligen åkt på en ny inflammation i högeraxeln. Duktig idiot!


Trotsade detta och åkte till stallet i kväll, laddad för en rejäl genomkörare. Insåg när jag väl stod där att åka häst var nog mest lämpligt för kvällen så jag kravlade mig upp och styrde kosan mot "det farliga" och trotsade min knäppa kropp. Det blev ca 45 minuter i byn och skogen, mestadels skritt och rakträning (ja, jag undrar om den senaste flugan som alla snackar om att kunna rakställa hästen funkar för mig med) med en häst som skulle glo på ALLT och speciellt brevlådor, stenar, vimplar, bilar mm. Funkade sådär med mitt knä. Och väldigt illa med hästen.


Sista biten på grusvägen hemåt bet jag ihop och fick honom stundtals både rakriktad, i form och med ett rejält påskjut. Så varför inte fortsätta?! In på ridbanan och trimmade på i 30 minuter. Hästen var mjuk, följsam och lyhörd. Gick att både rakställa och böja i båda varven och de där avsaktningsövningarna i tömkörning har gjort susen! Han saktade av mjukt och med bjudning (tvärnit är det vanliga). *Stolt matte* Äntligen får jag lite tillbaka! Körde från stallet nöjd men med värk. Kommer sova som en gris i natt, något nerdrogad av antiinflammatoriska och smärtstillande dock.

Längtar efter mina töser. De får nog ta hand om ridningen nästa vecka.


Snart helg igen. Veckan flög iväg! Skönt för mina tjejer kommer snart igen! Helgen bjuder på körtävling i Flyinge. Det ser vi fram emot! Kanske det är dax att ta sig i kragen med körningen igen...


Over and out!




Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<<
Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards