En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av caisisen - 4 mars 2012 20:47

... har varit full av diverse aktiviteter. Men den gemensamma nämnaren har varit "barn" och "uteaktivitet". Trädgården har fått första vårröjet och jordärtskockorna fick flytta ner i jorden igen, trots att det var lite tjäle kvar i skuggan. Nu ska det handlas hem jord och förbereda för minaplanteringsbäddar. Det blir 4 st pallkragsbäddar i stället för jättelandet som vi tidigare haft. Nu går funderingarna hur vi sak göra mellan bäddarna. Ska man lägga plattor eller så gräs? Lite försmak få det vackra som är på väg...

Krokusar tittar fram

  

Narcisserna har också orkat sig igenom. Men dessa behöver mängder med jord.

  

Min fina gräsmatta. Eller blivande fina gräsmatta. Nu är det vertikalskär och gödning så fort temperaturen tillåter. Schemat är satt för i år!

  

Bonusbarn för helgen var lilla E, dotter till en vän i nöd. Hon fick en mysig helg på landet med min E som tog henne under sina vingar. Ser ni förrester "min" E´s senaste kap. Erikshjälpen, 45:-. Passar lika bra som mamma i huvudprydnader!

 

Med alla barnen i släptåg drog vi ut i skogen 1 1/2 timme och kollade på rotvältor, mossor och leriga stigar. Även lillmonstret vågade sig på att gå över en spång själv, med mamma i ena handen och pappa i andra. Hoppas han kommer över olyckan snart för han var påtagligt rädd när han såg att stigen ledde över ån.


Söndagskvällen avslutades såklart med god mat!

  

Schnitzel! Och det lär räcka till lunch i morgon åt både make och maka...


Har njutit av lugnen nu i kväll. Barn har varit trätta efter allt bus och stök samt all frisk luft och mamma har varit trött i kroppen efter all fysisk aktivitet. Man kanske skulle hoppa upp i säng...? Nja, Wallander är spännande. En liten stund till bara!


Over and out!

        

Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards