En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 14 april 2012

Av caisisen - 14 april 2012 20:44

Just nu vill inte blogglusten komma riktigt. Jag fyller dagarna med massa måsten och roligheter men orkar inte riktigt fundera ihop något bra att skriva om. Jag har egentligen massor som jag vill få ut men inte riktigt nu. Det får komma sen... Känns som det blir en upprepning på allt annars.


Fick i morse en fråga som vred om kniven i bröstet igen. Så många timmars vånda efter allt svek vaknade till liv och fick mig att börja tänka "om" igen. Trots att jag lovat mig själv; INGA OM! Det var inte frågeställarens avsikt att skada tror jag. Men frågan kom. "Varför sålde du...?"


Jag har ältat detta så många gånger, så länge innan beslutet kom och så många tårar har trillat men jag har sista tiden förträngt det. Ångrar jag mitt beslut? JA! Fortfarande? Nej... Jag hoppas innerligen inte det.


Så bara för att förtränga och tänka på annat så lägger jag in bilder från mitt liv. Blandat och surrigt precis som mitt liv är. Upp och ner. Sol och moln. 

           

Jag kan bara säga att jag är lycklig. Jag bor i paradiset och har världens finaste familj. Men även solen har fläckar. Men idag har vi inte märkt av dem... 

            

Efter långpromenad så blev det blomfix och mina vintervilande växter fick komma ut, få lite frissering, ny jord och vatten. Skiner solen så måste man passa på att vara ute. Det blev lite ogräsrensning och Fru Fresia blev av med torra blad och döda grenar. En och annan pensée har förflyttat sig till konstiga platser men jag låter dem vara, de är oxå vackra. Trots att de finns på fel ställe. Som somliga av oss andra levande varelser. Sonen roade sig med att ta hand om sina "husdjur" och mata dem med scilla (de rymde snabbt som snigeln när de fick chansen...)


I morgon är det bowlig hela långa dan. Maken´s lag ska kvala upp i serierna och resan blir norrut ca kl 07.30 med återkomst ca 16. Om vi har tur... Jag ska dona med matsäck till oss åskådare så vi orkar skrika mycket    Så HEJJA BK Finn i morgon HELA dan!


Over and out!


Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards