En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av caisisen - 21 augusti 2011 21:55

Helgen har bestått i att förflytta diverse personer och föremål från punkt A till punkt B, se till att alla och allt var nöjda (hela) och att man själv fick en möjlighet till det viktiga som "äta, sova, andas" emellanåt. En lagom dos av allt. Tror jag. Eller hoppas jag! Ryggen meddelar mig att DEN har fått nog!


Syster kom från Turklandet kl 23 i går och fick hämtas från flyget. Det blev med andra ord Taxiservice och en nykter lördagkväll...


Bästaste M flyttar och behövde hämta möbler i dag. I Önneköp! Eller som vi säger på riktig skånska; "Po lannet"! Vi hyrde liten lastbil och brummade iväg upp i mina gamla hemtrakter. Gjorde ett kort stopp på vägen och sa "Hej" till härliga K (lycka till med gjorden! Jag kommer gärna förbi och provkör Sune när ni kommit igång) och tråcklade oss sen in till en mysig liten hästgård "hian sian gäret". Snacka om vischan! Men mysigt var det och fina pållar hade de!


Efter en del boklyftande, ännu mer bokhyllebärande och gungstolsflyttande, byrålyftande och hästhagemys så avslutade vi med en låååååååång backning hela uppfarten med lilla merca-lastbilen. Hade i slutet 2 cm/sida då där kom en STOR lastbil som skulle ner på gården och hämta hästar. Men med tungan rätt i mun och en stilla glädjedans att vi valde lastbil och inte bil med släp så kom vi iväg till Lund igen.


Några vändor mellan M´s gamla och nya, tanten som fick demens och glömde telefonen på ena stället och sen avslutade vi med frystömning, blommor och barncykel så blev vi så till sist äntligen klara. Tackar Vavlan för hjälpen! NU hoppas vi inte på fler flyttar förrän hon flyttar hemifrån!


  Bjuder på en arkivbild!


Helgen, och framförallt söndagen, har varit fullspäckad! Nu är tanten trött och seg i huvudet, har ont både här och där och önskar att helgen varade liiiite längre! I morgon börjar även maken att jobba, A ska till skolan och H ska till dagmamman. E fick en extra sommarlovsdag och följde med syrran upp till S-möllan och mormor/morfar en dag. Hon börjar inte skolan förrän tisdag. Nu är sommarlovet slut, nu är sommaren slut... Nu börjar allvaret!


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards