En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av caisisen - 9 augusti 2011 05:51

Trots att jag helst skulle vilja sova så har natten varit en lång vånda. Jag har däremot kommit fram till att det enda rätta är gjort. Kroppen kapsejsar, ryggen vill inte och jag har bara några få timmar till semester. Skoj! Verkligen! Toppen! Eller ganska mycket INTE!!!


Nu vet jag varför valet blir enkelt. Kropp, familj och jobb går före mitt eget nöje ett tag till. Framförallt kroppen. Eller kan man nu försöka passa på att lägga upp kroppen på Blocket.se och se om någon nappar?!


"1 st förbrukad kropp med extra skinn erbjudes för en spottstyver. Jag slänger in några fästingar, skoskavsfötter och onda knän när jag ändå håller på. Bra hår, naglar och daller. Intresserad?"


Just nu vill jag bara krypa tillbaka i min säng och sova tills min ischias är borta, tills nervskadan i mitt knä har läkt helt (snart 2 år sen nu, den 19 september...) och tills jag mår bra igen. Tills jag blir vuxen! Om jag någonsin blir det...


Det var ju för denna anledningen som jag i första hand tog beslutet om att herr Hårboll skulle få det bättre hos någon annan. Hoppas han har det nu. För med matte som reservdelsfabrik så kommer man inte så långt här i världen!

  

Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards