En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av caisisen - 26 augusti 2011 19:14

Jag har haft internetstul och/eller så är det "Bloggplatsen" som inte vill samarbeta med mig. Sen har jag både dålig bloggmotivation och fullt upp med annat. Men nu är töserna igång i skolan båda 2 och lillfisen har svalt sin envishet och snällt fogat sig i ledet och går utan protest till dagmamman igen. Och maken har börjat jobba. Nu ska det rulla på som vanligt igen!


Vad har hänt då? Massor! Eller ingenting...


E har fått riktig tandställning och fin är den med blåa snoddar och allt. Nu ska hon få en ytterligare en räls på bottenvåningen och sen dröjer det väl sisådär 1-2 år innan hon slipper ha skrot i munnen! Hon har haft ont, stackarn. Och maten fastnar, tänderna värker och huvudet molar.


Min nya tvättmaskin har kommit! Det har resulterat i att mina hästtäcken nu är tvättade (bara lerfria, absolut inte hårfria) så nu kan jag kanske ta med dem upp vid tillfälle?! Hoppas han slipper använda dem på ett tag däremot...


Nya maskinen blir helgens projekt för nu börjar "mount tvättberg" bli gigantiskt i proportionerna igen.


Vavlan fick åka till Malmö och se Eric Saade. Hon åkte med min snälla syster och kom hem med en kompis (som oxå närvarat vid konserten). Som den tråkiga och elaka mamman jag är var jag hemma och tog hand om mina hästtäcken den kvällen...


MEN första besökt för tonåringen på Malmöfestivalen UTAN föräldrar var lyckat, nyktert (I rest my case) och spralligt (och hon var trött och hade en GRYM huvudvärk på torsdag morgon men pinnade ändå iväg till skolan...)


Annars har det nog inte hänt speciellt mycket. Jo, jag har "tatuerat" mig...

  En liten gnuggis i nacken fick det bli *S* Försöker vänja mig vid tanken...


Nu njuter jag av "efter-maten-koma" för vi har lyxat idag!

  Säg "Hej" till gratinerad hummer och...  

... ungsstekt lax med pressad potatis och dillhollandaise!


Så det är inte mycket synd om mig ALLS!


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards