En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av caisisen - 13 juni 2011 21:57

Inte bara vi människor som har semester!

2 välgödda hästar...

...som gärna vill vara uppe i famnen på mig när jag ska fota...

...allt för att tigga sig till lite...

...öronkli! Det näst bästa som finns! Det bästa kom inte med på bild för det är omöjligt att fota samtidigt som man kliar en stor knähund mellan bakbenen och visa hur han på "hundvis" lyfter ena bakbenet och nästan vill krypa ur skinnet för att det är så fruktansvärt skönt!


Over and out!

Av caisisen - 13 juni 2011 17:27

Någon form av liljor tror jag detta är, den enda jag inte har full koll på namnet. Om någon vet får ni gärna hjälpa mig!

Jättevallmo, den är verkligen praktfull nu!  

Min älskade gula ros, Fresia. Dostar ljuvligt och har hur mycket blommor som helst just nu.

En liten rymling från min praktfulla lavendel. Denna fick däremot etablera sig och bilda egen härd då benveden bakom kommer tas bort i höst.

En av två överlevande pelargoner från tidigare år. Jag var elakt radikal och klippte ner denna maximalt i våras men tror jag var lite för radikal... Äntligen kommer det blad så nu får vi se om det blir blommor oxå!

  

Fru Fresia igen, detta praktexemplar! Här ser man 3 stadier på blomman.



Sist men inte minst... Min lillfis!

  


Over and out!

Av caisisen - 13 juni 2011 11:56

Inte ofta det inträffar här hemma...


Töserna var jag och lämnade över i morföräldrarnas vård. 2 resefebriga och fnittriga töser som jag inte får se förrän om 10 dagar igen. Hoppas de får en toppensemester med gamlingarna!


Maken hade tid hos farbror doktorn och var sen tvungen att köra inom på jobb (hur var det nu med semester???)


Lillfisen skulle på kalas (?!?) hos en av sina tjejer tillsammans med dagmamman och de andra barnen därifrån och det var tydligen FF, ska hämtas igen 15. Hallå! Kalas en måndag?! Smart mamma till den tjejen ;) Hon får bonuspoäng av mig!


Så nu sitter jag hemma helt själv. Hästen ska kollas till i kväll, städningen kan allt vänta (om inte damråttorna börjar nafsa mig i tårna förstås) och inga andra planer har jag för eftermiddagen. Jag ska koka mig lite kaffe, smälla upp min solstol och bara njuta en stund. SEMESTER var det va?

  


Vill ni mig något så får det allt vänta för nu är det min tur att få en lugn stund i solen intill min väldoftande klätterros!


Over and out! 



Ovido - Quiz & Flashcards