En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av caisisen - 14 juni 2011 17:12

...gäng nybakade studenter som inte har något vettigt för sig under några sommardagar i Malmö? Min systerson och hans polare har börjat med denna udda sysselsättning. Döm själva!

          

Ja vad säger man...? Vi har skrattat åt detta ivf =)


Over and out!


Av caisisen - 14 juni 2011 12:18

Under tiden som St Pidde fajtades mot (eller var det med) Snabeldraken så har jag hunnit med att sätta igång 2 tvättmaskiner och hänga nr 1, putsa ALLA fönster på bottenvåningen (inne OCH ute), diska undan och städa det värsta i köket, duscha mina stackars torra, dammiga garderobsblommor och damma rent allmänt. Nu är ryggen helpaj. Inte rabarber eller hallon utan bajspaj.


Terroristen som har varit behjälplig (bestjälplig snarare men vet inte om det ordet finns) leker nu på sitt rum i godan ro. Jag unnar mig en liten paus innan det sista rycket då det måste vikas tvätt (och alla som känner mig vet att jag HATAR att vika tvätt) och vänta in att tvättmaskin nr 2 ska bli klar. Sitter här och tittar ut (!?!) genom(!!!) mina fönster och njuter av att vi är så supergrymma på att städa tillsammans. I kväll ska vi nog unna oss lite extra lyx... Sonen ska lämnas bortåt kvällning och hämtas tidigast torsdag eftermiddag/kväll. Långledigt och enbart för vuxna! NICE!


Nä nu kallar den där förhatliga rentvätten på mig...


Over and out!

Av caisisen - 14 juni 2011 08:52

  

Dag nummer 2 på semester är mulen. Detta innebär städning, fönsterputsning, tvätt och husfix. Maken fixade även barnvakt redan i kväll! TACK svärpäronen, ni är underbara! Men först är det frukost...


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards