En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 23 juni 2011

Av caisisen - 23 juni 2011 22:43

Det har blivit shopping, lek, matlagning, förberedelse inför morgondagen och framförallt mysigt umgänge HELA dan idag! Nu är tanten trött så det får bli bildkavalkad...

  

Sötnosarna Kluckis och H. Dagens kommentar om deras förhållande till varandra kom Kluckis mamma med... "De där två kommer följa varann till världens ände och sen putta varann över kanten..." Nästan som syskonkärlek *S*

  8 stolar har vi nu! Alla kan sitta bekvämt runt bordet och vi slipper klumpiga trästolar, trångt runt bordet och ihop-plock av olika stolar när vi är många!   Våffelkalas blev det framåt kvällen. Då blev det "gästbyte" och ett annat "barn" kom på besök! Vårt lilla hockeyproffs från Holland är hemma och lät sig väl smaka.

      Killarna fick även smaka min köttbullar från i går och det uppskattades av samtliga! Hela munnen full på allihop... Gottegrisar!

 

Det var allt jag hade att bjuda på idag! Skagenpaj fixad till i morgon, barnen badade, det mesta klart... Tror jag?!


Har haft så fullt upp idag så jag har helt missat att be om en lägesrapport från fodervärden men det verkar som allt är bra med Tompa, trots tjuriga ston. Mina töser vill så gärna upp och hälsa på så vi får planera in ett besök inom kort! Lovar fota massor då!


Nu ska jag nog fundera lite på refrängen!


Over and out!

 

Ovido - Quiz & Flashcards