En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av caisisen - 10 juli 2011 19:24

Jisses vad skoj vi hade. Jisses vad träningsvärk jag har. Jisses vad törstig man har varit under dagen. Hua för min andedräkt efter vin, tzatziki och ostbågar... Där hjälpte varken tanborstning eller tuggummi!


Vi hade en toppendag med riktig sommarvärme, sol och lagom av allt. Redan kl 12 var vi på plats för att hjälpa värdparet med lite fix och sola lite innan folket kom. Dagen till ära hade jag fixat röda naglar! Snyggt va?!

   Lillfingret fick glitter oxå...

   Balanskonster eller uppvärmning?

 

Först hade vi lite lunch och mingel, lagindelning och bordsplacering inför kvällen.

  


Sen drog vi igång spelandet!

  Nåja, somliga passade på att pausa mer än andra... Tror även utelaget hade brasse-stolar längst bak på högerflanken... Jag lyckades att plocka några lyror, inte bli bränd en enda gång och pricka bollen för småfjuttisar ett par gånger. Maken var betydligt duktigare. Han träffade EN gång (av totalt kanske 20 försök eller...) men då med besked och fick in en helrunda. Vårt lag vann med enbart 6 poäng i slutändan och det tack vare makens helrunda (som faktiskt var det sista innan slutsignal) Nu vinner man ju bara äran men det viktiga är ju inte att vinna, utan att kämpa väl. Lite för väl (känns det som i mina lår i dag hahaha)

  En glad make med vattenflaska (!?!??)


Efter dusch, bastu och upp-piffning blev det ännu mer mat, sång och dans. En heltrevlig kväll gick över i natt och även i "småtimmar" innan vi knallade hem till svåger/svägerskan och landade i deras soffa. Hela tillställningen blev superlyckad och många av gästerna träffar man ju bara 1 gång per år så alla har massor att prata om, nya bekantskaper knyts och gamla (!) återförenas. Mina grannar från tonårstiden närvarade i år, ett kärt återseende! Inga skandaler, inga allvarliga skador och ingen som försvann. Tror det betyder "Lyckad fest" *S*


Dagen har varit lite småseg, med uppsamlingsheat av barn och sen lite matlagning. Nu tror jag att jag ska ta mig en dusch och sen få sonen i säng så vi får en lugn kväll... Om det går?! Han är speedad efter ett dygn med kusinerna *S*


Nu väntar en veckas jobb innan nästa helg som erbjuder LA-karneval och mer sommar-mingel. Hoppas träningsvärken lagt sig tills dess!


När vi hämtade barn i Stockamöllan passade jag på att fota lite konst. Ska se om jag kan försöka mig på att ta kontakt med galleristen i LA för en utställning... Vad gillar ni denna?

  Bortse från att den står på pappas jättestaffli *S* och sen är färgerna JÄTTESVÅRA att återge, tyvärr...


Over and out!


Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards