En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av caisisen - 13 juli 2011 21:01

Trots att jag i kväll var en stycke död tant när jag äntligen kom hem så är jag fortfarande vaken. Och kvällen har varit händelserik!


E har äntligen kommit hem efter ett par dagars semester i Tokamöllan med morföräldrarna. Hon är kortklippt och tjusig och jag har fått tillbaka en nöjd och glad tjej.


Vavlan hade hämtat lillebror tidigt och erbjöd sig att laga mat så vi hjälptes åt men hon fixade nästan allt. Kalvfärsbiffar med kokt nypotatisar. Kan nog bli en bra kock av henne med då alla åt med god aptit!


Lillebror gör pappas mornar till ett rent helvete då han INTE vill någonting just nu. Mest av allt vill han INTE till dagmamman, han vill helst bara vara hemma. Eller till någon annan... Lite svårt att förklara att jag INTE kan vara hemma, att jag INTE kan lämna honom hos någon annan och att jag INTE vill ha honom hemma med systrarna yster hela dan, räcker med den timme de hämtar honom tidigare på eftermiddagen... En vettig lösning på att ändra lillkillens vardag hade önskats så alla förslag är välkomna. Pappan däremot sliter under tiden av det lilla hår han har på huvudet (eventuellt det på bröstet oxå) och planerar in sjukskrivning för magsår om inte detta tar ett snabbt slut. Jädrans unge till att vara envis!


För att få sonen trött så gick vi en liten sväng i kväll. Dinoparken! Denna gången lyckades jag både fota ormen och de stora lurviga!

   Ser ni den?   Nu då?   Nu kan ni väl inte missa den! Fast ju närmre man kom, desto mindre "orm-lik". Eller ÄR det kanske ett orm-lik...


Mitt på stigen stod hela gänget!   "Hoho kossorna, ni får flytta er..."   Folkskygga kossor? Tur inte vi har ko-skräck för dessa ville INTE flytta sig längre än nödvändigt.   Men med lite klappar och glada tillrop så orkade även Rosa-Maja springa lite! MU på er allihop!


Nu sover sonen, E tittar på "Morden i Midsomer" och övriga familjen hejjar på svenskorna.


Hoppas morgondagen blir bättre för sonens (och/eller makens) del och hoppas jag kan somna i vettig tid i kväll så jag är utvilad inför morgondagen.


Over and out!



Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards