En ung tants bekännelser

Alla inlägg den 18 juli 2011

-

Av caisisen - 18 juli 2011 22:15

En nära vän får mig att skratta. En bild som blev helt galen får mig att känna mig bubblande lycklig inombords. En huvudvärk som inte riktigt vill släppa får mig att komma ihåg att klockan ringer i morgon bitti och jag måste iväg till jobb!

  

Hela soppan som har uppstått här hemma med sonens illvilja att bli lämnad har resulterat i att maken får ta med honom till jobbet. Sonen tycker det är jätteskojsigt, pappan tycker inte det är lika skojsigt...


Känner mig som en urusel mamma som inte har/tar sig tid för min son/alla mina barn, samtidigt som det ser ljust ut på jobbfronten. Jag måste vara egoistisk och försöka göra mitt bästa. Prestera på topp! Vara positiv! Just nu är jag bara guldfisk när jag kommer hem... Ni får ursäkta mig för att jag just nu är en dålig bloggerska men som jag skrev innan; Inga ursäkter, bara noll motivation!


Önskar dagen var längre, orken starkare och plånboken större, kan vi förklara det så? Sen längtar jag efter att få vara ledig och slippa ha dåligt samvete för att man inte hinner med ditt och datt. Nästa år SKA jag ha 4 veckors semester-SAMMANHÄNGANDE! Och vara med mina barn!


I år får jag fortsätta vara guldfisk och simma i min plaskdamm!


Skickar 2 stora grattis i dag! Ett till S som blev mormor till en liten kille i går; GRATTIS och snusa lite bebbe från mig oxå! Och ett till N som har fått hem ny pålle i dag; Stort LYCKA till dig! Han är en riktig snygging, din nya stjärna!


Over and out!

Presentation


Kvinna, mamma, fru, vän, lagerarbetare, syster, dotter och massa andra saker som hade tagit plats här

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Bloggpris!

  Detta fina pris fick jag av Kicki!

Sökrutan


Ovido - Quiz & Flashcards