En ung tants bekännelser

Alla inlägg under juni 2011

Av caisisen - 20 juni 2011 20:18

Älsklingen fick åka tillbaka till Blocket i Lund i morse för vidare undersökningar. Vid lunch kom min "lilla" nåldyna hem och resultatet var gott. Inget livshotande! Nu väntar vidare undersökningar för att få besked men faran är över för denna gången. Enligt läkarna är det bara att tuta och köra på som vanligt.


Skönt med ett besked men samtidigt finns oron kvar för vi vet ju inte VARFÖR han blir dålig. Nu väntar remiss på ett arbets-EKG och förhoppningsvis kommer vi sen få reda på vad som felar min älskade make. Mitt stackars huvud har nog tagit lika mycket stryk det senaste dygnet som min makes kropp...


För att döva den kroppsliga smärtan lite så bestämde vi oss för en shoppingtur. Vi behöver nya stolar (och bord) till uteplatsen. Åkte runt till en hel hög med olika affärer men jag VÄGRAR ge över 1000:- för en stol som ska stå ute. Till råga på allt behöver vi minst 4, hels 6 likadana. De paketpris som finns på bord och stolar är oftast av dålig kvalitet och då är bordet på tok för litet. Så... Vi hittade inga nya utemöbler! MEN vi hittade något som vi länge spanat på och ÄNTLIGEN i annan färg än vit och svart! Efter flera års letande så välkomnar vi äntligen:   TADAAAAAA! Snygg, grå och bubblande!

 

Och vad finns på ICA MAXI mer än sodastreamers och mat och dåliga trädgårdsmöbler? Jo något som monsterungen tjatat om HELA dan...

  Helt sjukt men de tog 10:- för en JÄTTEMJUKGLASS. Tur jag beställde två för när de gjort första fick jag be om en mindre nr 2. Han blev proppmätt på denna gigantiska skapelse ändå! (Jag med...)


Vi körde sen vidare till Burlöv och den nya barnaffären som öppnat där ute och hittade där en ny bilstol till ovannämda monster. Han blev superglad för den och nu slipper vi strulet med klumpig bilstol som måste sitta fast i krånglig knäppning så det blir superbökigt när man ska flytta från bil till bil. Stora killar ska åka i bältesstol helt enkelt. En sån här fin blev det!

  Bilden lånad från Acta´s hemsida

 

Nu är vi 3 trötta Ekbladare. Den lille har redan somnat, maken och jag sitter och nickar i varsin ände och trots att maken nämde något om kaffe och choklad innan så funderar jag starkt på om jag skulle bege mig upp snart... Ska bara klämma ur det sista ur min kropp!


Over and out!

 

 






Av caisisen - 19 juni 2011 21:05

Det blev en liten promenad. Sen blev det språngmarsch hem för att hämta bilen och samtal med SOS. Maken mådde inget vidare och om det hade varit vanligt gnäll hade jag köpt det men denna gången var det inte ok. Är det någon jag känner väl så är det min luns till make! Ambulans hämtade upp halvvägs till Lund och EKG togs direkt på plats. Ingenting. Jag körde ner H till älskade M för barnpassning, hon var snäll och erbjöd sig, eller snarade tvingade mig till det. Sjukhus och akuten är ju ingen plats för en 3-åring precis.


Tester togs på maken och efter x antal timmar fick han en datortomografi. Svaren var vaga så han ska tillbaka i morgon bitti. DRYGT!


Vi var hemma vid 20. Trötta, hungriga och med en liten buskille som inte riktigt vet vad som hänt. Skitjobbigt! Tack för att man har vänner som ställer upp i alla lägen! Vad hade jag gjort utan dig...?


Jag har varit så orolig och alla har försökt lugna mig men stressen sitter där djupt inrotad. Senaste tidens strul har väl pressat mig trots att jag försökt förtränga det. Tårarna är inte långt borta och klumpen i magen bara växer. Varför? Vad är det? Oroar jag mig i onödan? Nämde jag att jag HATAR sjukhus?! Bara död och elände, oro och smärta som finns i väggarna där...


 

Utan dig är jag ofullständig, trasig och totalt meningslös. Du är mitt allt!

 

Over and out!

Av caisisen - 19 juni 2011 11:18

Men är man hemma kl 03 så får man skylla sig själv! Firade M som äntligen når min ålder, 25 år  


Men vilket galej vi kom på! Jättegod mat, massor med trevligt folk i alla åldrar från liten bebbe, via busiga busfrön i åldrarna 1 till 6 till alla oss 25-åringar och sen generationen med all erfarenhet. Toppenservice för värdparet, vilka föräldrar de har och er suddig avslutning för somliga *S*

 

Kan bara säga GRATTIS pågen! Hoppas du mår som du förtjänar i dag...

 

11.30 Frukost någon? Känner att vi ligger lite efter idag men det gör inte så mycket för vi har ju semester en hel vecka till!


Over and out!

Av caisisen - 18 juni 2011 13:59

... när hästen knallar in i släpet på första försöket, står som en klippa hela vägen och sen avslutar med att gnägga mjukt på uppfarten till nya stallet. Han var nog redo för ett äventyr och med en tår i ögonvrån är han levererad hos E. Nu lyckönskar jag dem massor och hoppas att monsterhästen uppför sig och kommer trivas bra i sitt nya stall.

  Lillhusse fick sig en sista tur (eller sittning) innan vi kom iväg

  Tittut!

  Nya polarna

  Så länge det finns mat är den hästen nöjd *S*


  Möte med nya polarna gick hyfsat lugnt och städat.

 

Over and out!

 


Av caisisen - 18 juni 2011 07:51

Bara lite frukost i magen på tanten och sen ska jag iväg och köra häst.


Eslöv nästa! Vilken tur att jag slipper oroa mig för vägen, till Tompas nya hem kan jag nog hitta i snöstorm eller dimma   

 

Over and out!

Av caisisen - 17 juni 2011 21:19

I kväll insåg jag att de gråa höll på att ta över så jag gör ett försök att slippa se och bli lite sommarfin.

 

Lite blondare, lite mindre grå?! Kan det funka?


Fick en förfrågan på vilken ansiktsmask jag brukar använda och det är denna som är den stora favoriten, både för mig och för dottern (hon har exfoliatorn)

 

Nu får jag inte sitta för länge så tjingeling!

Av caisisen - 17 juni 2011 15:36

I morgon åker min älskade tönthäst till fodervärd. Beslutet är taget och allt känns faktiskt tämligen bra, än så länge. Han kommer inte åka långt bort och han kommer till en toppentjej så jag har ingenting att oroa mig över. Jag kommer köra dit OFTA!


Mer om detta beslut kommer senare...


Det gjorde ju denna fredagen till min sista dag med häst. Tompa har fått ha semester ett par veckor nu för i nya stallet kommer de in på nätterna så jag tänkte att ett par veckor i hagen tillsammans med tanten var ju inte helt fel. Fick däremot panik i går och kände att "Tänk om han är oridbar efter så lång tid?" men det var han inte. Idag blev det lite enkel dressyr på ridbanan med en glad häst!

 

Han jobbade på jättebra och lyssnade på mina skänklar trots det tjocka späcklagret som nu klädsamt fyller ut hans sidor...

 

Klädsam var även tanten med mjukisbrallor och barbacka. Glöm vita ridbyxor, piké och nyputsade stövlar. Jag red i t-shirt, och "Team Sportia" med promenadskor på fötterna, UTAN klack *S*


Dagen till ära så fanns där ett litet plyttigt kryss uppställt på ridbanan... Jupp! Jag hoppade. Barbacka i trav. 3 gånger! UTAN FEGREM! Fast med ett rejält tag i manen *S* och det var jätteskoj tyckte både jag och hästen som frustade förnöjt efteråt.

 

Det blev även en liten sväng ut på vägen för att skritta av efter "ansträngningen" (jag är osäker på om det var han eller jag som svettades i sitsen men jag kommer ha träningsvärk i morgon)

 

Sen försökte jag fota honom för lite "finbilder" men han var mer intresserad av morötterna jag hade i fickan...

      

I morgon bitti ska bil och släp hämtas, häst lastas och köras och sen kommer jag vara hästlös... Vemodigt men ett bra beslut. Hoppas bara detta kommer funka bra för alla parter! Hoppas det funkar lika bra som när han bodde på Ekastiga och Tygelsjö Boställe...


Min fina kille!

  

                                               Over and out!

Av caisisen - 16 juni 2011 21:19

Körde en sväg till stallet när vi kommit hem. Möttes av en kille som var aningen frustrerad och i stort behov av lite...

*jaaaa, just där matte, lite till*

*MERA MATTE, TA I DÅ* 

*MEN HÅRDARE! KLIIIA MIG*   

*JAAAAAA PRECIIIIS DÄÄÄÄR MATTE* Ser ni! Där kom benet farande upp i luften så jag skulle komma åt bättre!


Tokstålle-pålle man är beskaffad med va?!


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards